Contacta’ns!
Telèfon o whatsapp

658 874 394

Taxació gratuïta
Ràpid i fàcil

Taxa ara el teu vehicle de franc, i si vols, el pots vendre avui mateix.

Ens encarreguem de tots els tràmits en la venda del seu vehicle.

Podeu demanar cita prèvia de manera online o contactar amb nosaltres

TAXAR VEHICLE

Com ens has conegut?

RESPONSABLE TRACTAMENT: Autocasión Difi, S.L. FINALITAT: atendre la sol·licitud de petició de taxació del vehicle. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l'interessat. CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓ ADDICIONAL: Política de privacitat

Per què triar COMPREMELSEUCOTXE.CAT per vendre el teu vehicle?

 TAXACIÓ ONLINE

TAXACIÓ ONLINE

Taxem el seu vehicle de forma gratuïta i sense compromís

 PREU JUST

PREU JUST

Li donem el preu més ajustat segons el mercat

 AL INSTANT

AL INSTANT

Rep els teus diners al instant, sense esperes.

 TOTS ELS TRÀMITS

TOTS ELS TRÀMITS

Realitzem tots els tràmits administratius.

 EL TORNEM A CASA

EL TORNEM A CASA

Quan ens portis el teu vehicle, si cal, et tornarem fins a casa.

Com vendre el teu vehicle a COMPREMELSEUCOTXE.CAT?

Us facilitem la millor oferta pel vostre vehicle

 • Us demanem unes dades bàsiques per fer una taxació del vostre vehicle
 • Amb unes dades més i la oferta podreu demanar cita prèvia
 • Ens encarreguem de tots els tràmits necessaris i de manera gratuïta

Acordem una cita per al lliurament del vehicle en un dels nostres centres

 • Un cop amb el preu final ja pot realitzar el lliurament del vehicle en un dels nostres centres.
 • Demaneu dia i hora en un dels nostres centres per al lliurament del vehicle i a pel darrer pas
 • Més de 9 centres per facilitar-li la cita i treure-li el menor temps possible.
 • Un cop realitzades tots els tràmits i gestions el portem al domicili.

Lliurament dels diners de forma ràpida i segura

 • Cita ràpida, no més de 30 minuts. Volem que sigui un simple tràmit.
 • Li paguem immediatament mitjançant transferència bancària totalment segura
 • Ja no ha de preocupar-se per res més, nosaltres ens encarreguem de tota la resta.
 • Així podreu vendre el vostre cotxe i comprar-ne un altre instantàniament ja que disposeu dels vostres diners

Vendre el seu vehicle a un particular. Per què si o per què no?

 • Quan ven un vehicle entre particulars hi ha una cosa que no coneix molta gent i és que per llei qui compra el seu vehicle té 6 mesos de garantia per reclamar qualsevol avaria o desperfecte. A COMPREMELSEUCOTXE.CAT ens encarreguem de tot. Un cop venut el vostre vehicle ja no serà responsabilitat vostra, sinó totalment nostra
 • Quan ens ho plantegem podem pensar que vendre entre particulars pot semblar que és l'opció més rendible per al venedor del vehicle, però el que és clar que per temps i diners en gestions no és la millor opció en absolut.
 • Si per un moment ha pensat fer aquesta opció, creiem que és important que tingui en coneixement tots els factors que són importants de cada part del procés de venda per tal de poder ajudar-lo a prendre la millor i correcta decisió.
 • Gestions relacionades amb la venda d'un vehicle. Quan aconsegueixi tenir un comprador per al vehicle, el que haurà de fer són les gestions per portar la venda a bon port: Redactar el contracte, aportar la documentació, transferència del vehicle a DGT, etc. Totes aquestes gestions comporten un temps i un cost molt elevat que haurà de tenir molt en compte i que obligarà a prendre una decisió.
 • Responsabilitats derivades de vendre vehicles. Quan venem un cotxe no és vendre el vehicle i ja aquesta, sinó que hi ha moltes responsabilitats que fan que no finalitzi la transferència d'un vehicle. Un dels imprevistos que es pot trobar és que un cop venut el vehicle arribi al seu domicili una sorpresa en forma de multa, ja que encara no s'ha fet efectiu el canvi de titularitat del vehicle. Un altre dels problemes que es pot trobar és amb les responsabilitats

Et truquem gratis

RESPONSABLE TRACTAMENT: Autocasión Difi, S.L. FINALITAT: atendre la sol·licitud de petició de taxació del vehicle. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l'interessat. CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓN ADICIONAL: Política de privacitat

Contacte amb nosaltres

RESPONSABLE TRACTAMENT: Autocasión Difi, S.L. FINALITAT: atendre la sol·licitud de petició de taxació del vehicle. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l'interessat. CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial. DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s'ajusta a la normativa, pot acudir a l'Autoritat de Control (www.aepd.es). INFORMACIÓN ADICIONAL: Política de privacitat

FAQS

 1. Com funciona compremelseucotxe.cat?

  1. Primer realitza una taxació en línia gratuïta. Per fer-ho necessitem dades bàsiques del teu cotxe, com la marca, el model i el quilometratge. Aleshores rebrà un e-mail amb una estimació en molt pocs minuts.

  2. Per aconseguir el seu preu de venda final, necessitem més informació del vehicle. Simplement proporcioneu-nos en línia detalls addicionals de l'estat i de l'equipament. Finalment, carrega una foto senzilla de l'exterior del cotxe. Basant-se en aquests detalls, els nostres experts determinaran el preu final de venda. Rebràs aquest preu per correu electrònic

  3. Si decidiu vendre, només heu de demanar una cita de lliurament en un centre de la seva elecció. Al centre, el nostre empleat confirmarà la informació del vehicle que ens ha proporcionat.

  4. El pagament es realitzarà immediatament per transferència bancària. A més, ens fem càrrec del canvi de titularitat per tu i de tots els tràmits

  Important:

  No oblideu portar a la vostra cita tots els jocs de claus del cotxe, el permís de circulació, la fitxa tècnica del vehicle i el número de compte bancari. Abans de la cita, traieu tots els objectes personals del cotxe.

  Abans de la cita, traieu tots els objectes personals del cotxe.

 2. Per què hauria de vendre el meu vehicle a compremelseucotxe.cat?

  compremelseucotxe.cat us ofereix una oportunitat segura i fàcil. En vendre'ns el vehicle estarà evitant:

  L'esforç i el cost de publicar anuncis de venda, amb les consegüents trucades de desconeguts a qualsevol hora.
  Nombroses trucades telefòniques i que el seu vehicle sigui conduït per estranys.
  La inevitable depreciació del valor del seu vehicle amb el pas del temps, encara que en disposi per poder vendre el seu vehicle.
  El tediós procés de canvi de titularitat del vehicle i els seus costos.
  Garantia de 6 mesos per a la persona a qui ven el seu vehicle.

 3. Per quin motiu necessiteu la meva adreça de correu electrònic i el meu número de telèfon?

  Necessitem la vostra adreça de correu electrònic per enviar-vos el resultat de la taxació en línia. Necessitem el vostre número de telèfon per confirmar la cita de lliurament del vostre vehicle al nostre centre. Si teniu més preguntes sobre la protecció de dades podeu visitar la nostra política de privadesa i protecció de dades.
 4. He de pagar algun tipus d'import per la venda del meu vehicle?

  No, no ha de pagar cap mena de comissió. El nostre servei és 100% gratuït.
 5. He de pagar algun import si decideixo no vendre el meu cotxe?

  No, no hi ha cap tipus de comissió. Tant la valoració en línia com el lliurament i confirmació de dades als nostres centres sucursals són gratuïtes.
 6. Em vaig oblidar alguna cosa a la guantera del cotxe. A qui puc contactar?

  Si t'has oblidat alguna cosa al cotxe, el millor que pots fer és trucar al 658 874 394. Un dels nostres empleats llegeix atendrà amablement i us informarà sobre com procedir.
 1. Puc vendre un vehicle finançat?

  Sí, ens pot vendre un cotxe amb un finançament en curs. Porteu tots els documents que va emetre l'entitat financera a la cita de lliurament de manera que puguem calcular els costos restants.
 2. Puc vendre un vehicle d'empresa?

  Sí, podeu vendre a compremelseucotxe.cat un vehicle d'empresa. Només cal que porteu amb tu el dia de la cita la documentació següent:

  Les escriptures de l'empresa on aparegui l'administrador.

  CIF de l'empresa i el DNI (NIE, passaport o carnet de conduir) de l'administrador. Necessitem que el contracte de compravenda sigui signat per l'administrador.

 3. El meu vehicle no està en condicions de circular El puc vendre a compremelseucotxe.cat?

  Sí, també comprem vehicles que ja no hi poden circular. Només ens ha de proporcionar la informació quan introduïu les dades a l'autoavaluació online. És l'única manera que puguem determinar un preu precís per al vostre vehicle. D'altra manera, hi haurà grans diferències entre l'estimació i el preu final de venda.

  Haurà de portar el vehicle al nostre centre. Lamentablement no podem recollir-ho per vostè.

 4. Puc vendre un vehicle d'un parent o conegut?

  Sí, podeu vendre el cotxe a compremelseucotxe.cat per encàrrec d'una tercera persona. Necessitarem que porteu a la cita amb compremelseucotxe. cat la documentació següent:

  Poder notarial on estigui autoritzat a vendre el cotxe d'un tercer. Acord a la legislació espanyola vigent, únicament és vàlid un poder notarial espanyol.

  Còpia del DNI o passaport, així com del propietari del vehicle.

 5. Puc vendre un vehicle rebut en herència?

  Sí, previ canvi en Trànsit de la titularitat del vehicle segons allò acordat al Testament del difunt oa la Declaració d'Hereus.
 6. Compreu el vehicle fins i tot si els documents del vehicle no estan a nom del venedor?

  Sí, també podeu vendre el vehicle d'un tercer. Necessitarem que aporteu la documentació següent:

  Poder notarial on estigui autoritzat a vendre el cotxe d'un tercer. Acord a la legislació espanyola vigent, únicament és vàlid un poder notarial espanyol.

  Còpia del vostre DNI o passaport així com del propietari del vehicle.

 7. Qui està darrere de compremelseucotxe.cat?

  Una empresa dedicada a l'automoció que es dedica durant més de 20 anys a la compravenda de vehicles amb un projecte nou i amb ganes constants de continuar evolucionant.